Filters
Preferences
Zoek

Varken

Afbeelding van Ardeens varkenshaasje

Ardeens varkenshaasje

€21,30 per kg €21,30 per kg

Licht gepekeld en gerookt varkenshaasje.

Afbeelding van Filet gebraad

Filet gebraad

€15,30 per kg €15,30 per kg

Dit mager gebraad van fijne spiervezels wordt versneden uit het rugstuk van het varken. Het wordt ontdaan van alle vet en vliezen en is geschikt om in zijn geheel te braden.

Afbeelding van Filet kotelet

Filet kotelet

€13,50 per kg €13,50 per kg

Koteletten uit het lage ribstuk van het varken zijn lekker sappig en bevatten iets meer vet,wat extra smaak geeft aan het vlees.

Afbeelding van Hespengebraad

Hespengebraad

€28,10 per kg €28,10 per kg

Hespengebraad is afkomstig van het heupstuk van het varken. Bij het bereiden dient met op te letten niet te lang te braden, want dan wordt het vlees iets droger.

Afbeelding van Kotelet bascot

Kotelet bascot

€11,73 per kg €11,73 per kg

Kotelet afkomstig van de lage rib, het gedeelte dat tegen de nek van het varken ligt.

Afbeelding van Mignonettes

Mignonettes

€16,30 per kg €16,30 per kg

Na ontvetting en ontvliezing van de rugspier blijft enkel een stevig doch mals en mager stuk varkensvlees over. De mignonettes zijn zeer mager en caloriearm en worden bij voorkeur in 2 cm dikke plakken gesneden.

Afbeelding van Spiering kotelet

Spiering kotelet

€11,48 per kg €11,48 per kg

Het vlees bevat laagjes vet tussen de spierbundels. Hierdoor is het vlees zeer mals en geschikt om zowel te bakken, braden, stoven als roosteren.

Afbeelding van Varkenshaasje

Varkenshaasje

€19,30 per kg €19,30 per kg

Het varkenshaasje is het edelste stuk van het varken. Dit langwerpige stuk varkensvlees bevat, niettegenstaande het een spier is, weinig bindweefsel.

Afbeelding van Varkenslapjes

Varkenslapjes

€13,00 per kg €13,00 per kg

Dit mals lapje vlees wordt gesneden uit de achterpoot van het varken, ter hoogte van de bovendijspieren.

Afbeelding van Varkensstoofvlees

Varkensstoofvlees

€11,50 per kg €11,50 per kg

Doordat het vlees afkomstig is van spieren zoals de nek of schouder is het wat taaier en heeft het meer bereidingstijd nodig.

Varken