Filters
Preferences
Zoek

Leverworst

€20,37 per kg

Deze patéworst wordt bereid met gemalen en gekookte varkenslever en restvlees afkomstig van het varken en eventueel vermengd met andere dierlijke eiwitbronnen.

This product has a minimum quantity of 50
Schrijf jouw eigen beoordeling
  • Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een beoordeling schrijven
  • Slecht
  • Uitstekend
Klanten die dit kochten, kochten ook..
Afbeelding van Paardenfilet

Paardenfilet

€43,14 per kg €43,14 per kg

Paardenfilet is een filet pur van het paard. Het vlees is mager, zeer rijk aan ijzer en ietsje zoeter dan rundsvlees, waardoor het sterker gekruid kan worden.

Afbeelding van Pain de Strasbourg

Pain de Strasbourg

€15,16 per kg €15,16 per kg

Een zeer luchtig en fijn vleesbrood, gebakken in de typische Strasbourgvorm.

Afbeelding van Kippengyros

Kippengyros

€15,00 per kg €15,00 per kg

Versneden en gekruid kippenvlees.

Afbeelding van Jonge kaas

Jonge kaas

€19,92 per kg €19,92 per kg

Heerlijke Klaartjes kaas, bereid met 100% Noord Hollandse melk.

Afbeelding van Gebraden rosbief

Gebraden rosbief

€42,35 per kg €42,35 per kg

Rosbief (van het Engelse roast beef) is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis. De slager levert de rosbief panklaar af, dus zonder zeen, vlies of vet. Rosbief wordt meestal zo gebraden dat het binnenste vlees rood blijft, maar wel gegaard is.