Deze patéworst wordt bereid met gemalen en gekookte varkenslever en restvlees afkomstig van het varken en eventueel vermengd met andere dierlijke eiwitbronnen.
Paardenfilet is een filet pur van het paard. Het vlees is mager, zeer rijk aan ijzer en ietsje zoeter dan rundsvlees, waardoor het sterker gekruid kan worden.
Een zeer luchtig en fijn vleesbrood, gebakken in de typische Strasbourgvorm.
Versneden en gekruid kippenvlees.
Heerlijke Klaartjes kaas, bereid met 100% Noord Hollandse melk.
Rosbief (van het Engelse roast beef) is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis. De slager levert de rosbief panklaar af, dus zonder zeen, vlies of vet. Rosbief wordt meestal zo gebraden dat het binnenste vlees rood blijft, maar wel gegaard is.