Filters
Preferences
Zoek

Ham, spek en gebraad

Afbeelding van Ambachtelijke ham

Ambachtelijke ham

€26,40 per kg €26,40 per kg

De ham is gepekeld vlees van de achterste dijen van het varken. Het vlees wordt eerst gezouten en daarna gekookt in verhit water dat nooit warmer wordt dan 80°C. Gekookte ham is sappiger dan gedroogde ham.

Afbeelding van Ardeense ham

Ardeense ham

€30,60 per kg €30,60 per kg

Deze gezouten en gedroogde ham is afkomstig uit de Belgische Ardennen. Om een heerlijke gedroogde ham te verkrijgen wordt het vlees gezouten en ondergaat het een rijpingsproces dat afhankelijk van de soort ham enkele weken tot enkele maanden kan duren. Hoe magerder het vlees en hoe minder vet er aanwezig is in het vlees, hoe zouter en zachter het zal zijn.

Afbeelding van Beenham

Beenham

€26,80 per kg €26,80 per kg

Beenham wordt verkregen na een inzoutingsperiode en specifiek rijpingsproces dat enkele maanden duurt. Op die manier wordt een heerlijke ham verkregen met een verfijnde smaak.

Afbeelding van Bosham

Bosham

€35,80 per kg €35,80 per kg
Afbeelding van Cobourg

Cobourg

€30,20 per kg €30,20 per kg

Mild gezouten ham die verschillende weken gerookt werd met zaagsel van beuken- en eikenhout.

Afbeelding van Filet de Sax

Filet de Sax

€36,40 per kg €36,40 per kg

Deze opgekuiste varkensrug wordt na het zoutingsproces omwikkeld in een vetplakje en een netmanteltje. Het drogings- en rookproces veroorzaakt de mooie goudgele kleur en de karakteristieke smaak van de Filet de Sax.

Afbeelding van Ganda ham

Ganda ham

€38,40 per kg €38,40 per kg

Deze Belgische gedroogde ham verkrijgt zijn specifieke smaak en aroma door het unieke proces van droogzouten en natuurlijke rijping. Na een droogtijd van minimum 10 maanden wordt de ham opgekuist, uitgebeend en vaccuüm verpakt.

Afbeelding van Gebakken varkensgebraad

Gebakken varkensgebraad

€15,30 per kg €15,30 per kg
Afbeelding van Gebraden rosbief

Gebraden rosbief

€42,40 per kg €42,40 per kg

Rosbief (van het Engelse roast beef) is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis. De slager levert de rosbief panklaar af, dus zonder zeen, vlies of vet. Rosbief wordt meestal zo gebraden dat het binnenste vlees rood blijft, maar wel gegaard is.

Afbeelding van Gekookt spek

Gekookt spek

€26,50 per kg €26,50 per kg

Mager varkensvlees met sappige smaak.

Afbeelding van Gerookt spek

Gerookt spek

€24,70 per kg €24,70 per kg

Vlees afkomstig van de buik van het varken. Na een proces van inzouting ondergaat het product een periode van rijping en wordt het vlees gerookt.

Afbeelding van Gezouten spek

Gezouten spek

€23,50 per kg €23,50 per kg

Heerlijke gezouten spek, ideaal voor op de boterham.

Afbeelding van Hoeveham

Hoeveham

€26,40 per kg €26,40 per kg
Afbeelding van Italiaanse ham Roma

Italiaanse ham Roma

€28,20 per kg €28,20 per kg

Heerlijke Italiaanse ham met verfijnde smaak.

Afbeelding van Pancetta

Pancetta

€38,60 per kg €38,60 per kg

Dit Italiaanse spek wordt bekomen door het 3 maanden aan de lucht drogen van heerlijk mals buikspek van het varken. Het vlees wordt gekruid met zout, peper en andere kruiden zoals kruidnagel, nootmuskaat en kaneel.

Afbeelding van Rundsfilet

Rundsfilet

€49,30 per kg €49,30 per kg

Gezouten rundsfilet met verfijnde smaak.

Afbeelding van Spaanse ham Sanchez Alcaraz

Spaanse ham Sanchez Alcaraz

€38,40 per kg €38,40 per kg

Heerlijke Spaanse ham met verfijnde smaak.

Afbeelding van Zwarte woud ham

Zwarte woud ham

€26,20 per kg €26,20 per kg

Sterk gerookte ham met lekkere rooksmaak afkomstig uit het Duitse Zwarte Woud. De ham wordt bereid met het vlees van de achterste dijen van het varken.

Ham, spek en gebraad